Om Oss

Tempo Bemanning AS er et lokalt forankret bemanningsfirma med konsulenter som brenner for oppgaven. Vi hjelper bedrifter innen flere segmenter med flinke, motiverte og effektive medarbeidere. Mange av disse har blitt fast ansatt hos våre oppdragsgivere. Vi håndplukker våre vikarer og vi er nøye med referansekontroll og dokumentasjon. Vi er ikke opptatt av å være størst, men av å bidra til å skape størst verdi for våre samarbeidspartnere. Våre konsulenter har lang erfaring innen bemanningsbransjen.

En del av våre nåværende kunder har vært med siden kontoret ble etablert. Vi har til nå levert kortsiktige og langsiktige bemanningsløsninger til lager, transport, produksjon, industri, kontor, administrasjon og regnskap.

Vårt mål er å bli en foretrukken samarbeidspartner og leverandør av bemanningstjenester for enda flere virksomheter i Oslo og Akershus. Dette vil vi oppnå gjennom en langsiktig utvikling og en kontinuerlig satsing på kvalitet i alle ledd.

I samarbeid med Tempo får du
Tilgjengelighet

Tilgjengelighet er en viktig faktor når det gjelder godt samarbeid. Derfor vil vi være der når du trenger oss. Dette innebærer at alle ansatte og kunder kan kontakte sin konsulent 24 timer i døgnet. Alle jobbsøkere får svar på sin søknad i løpet av noen få dager.

Effektivitet

Tempo Bemanning er en effektiv samarbeidspartner både for kunder og medarbeidere. Vi legger vekt på å ha en kort responstid når det gjelder å løse arbeidsoppdrag for våre kunder. Dette får vi til bl.a. ved at vi har kontinuerlige prosesser med intervju og referansekontroll.

Motivert

Vi knytter til oss medarbeidere som liker å jobbe, og vi legger stor vekt på at våre medarbeidere skal være trygge og motiverte. Derfor gjør vi hva vi kan for å skape best mulig forutsigbarhet for vikarene. Respekt, åpenhet, god trivsel, arbeidsglede, positiv kommunikasjon og god dokumentasjon er viktige faktorer i forhold til dette.

Produktiv

Det er viktig for oss å velge ut de rette vikarene til de ulike arbeidsoppgavene. Tanken er at de som trives med arbeidsoppgavene gjør en bedre jobb og er mer produktiv. Dette gir god økonomi for våre kunder og gode referanser for alle i Tempo Bemanning.

Oppfølging

Vi legger stor vekt på tett og personlig oppfølging av alle våre medarbeidere og kunder samtidig som vi respekterer kundens behov og tid. Det er en prioritert oppgave for oss å komme på regelmessige besøk hos våre oppdragsgivere. På denne måten blir vi kjent med arbeidsoppgavene og miljøet på arbeidsplassen, noe som gjør oss effektive når det gjelder å finne de rette vikarene. Dette gir oss også viktige tilbakemeldinger som vi bruker aktivt i en kontinuerlig forbedringsprosess, både når det gjelder selskapet og våre medarbeidere.