Ansatt eller jobbsøker

Som medarbeider i Tempo Bemanning AS er du vår viktigste ressurs. Derfor vil vi skape arbeidsglede i samarbeid med deg. Ingenting er som å få vist hva man er god for, og at innsatsen blir verdsatt. Ved å sette riktige mennesker til å gjøre jobben, bidrar vi til å skape trivsel i arbeidssituasjonen. Vi legger spesielt vekt på gode relasjoner og bruker derfor mye tid på å bli kjent med våre arbeidstakere og oppdragsgivere.

Vår erfaring er at fornøyde medarbeidere gir fornøyde kunder.

Tempo Bemanning er kjent som en god arbeidsgiver, men det stilles også store forventninger til deg som medarbeider. Vi krever at alle yter sitt aller beste for best mulig måloppnåelse. Dette er med på å gi gode tilbakemeldinger og referanser for nye arbeidsoppdrag/jobber.

Er du arbeidsledig, eller ønsker du å bytte jobb?

Våre kunder gir oss oppdrag innenfor ulike områder, og vi er derfor alltid interessert i å komme i kontakt med nye medarbeidere. Enten du er ute etter et vikariat, en fast stilling, eller vil ha ekstrajobb, finnes det gode muligheter. Se våre ledige stillinger eller registrer deg i vår database. Dette er alltid første steg i en søkeprosess hos oss, og dette danner bl.a. grunnlaget for et eventuelt intervju. Alle personlige opplysninger behandles konfidensielt og vil ikke bli brukt uten ditt samtykke. Ta gjerne kontakt om det er noe du lurer på.

content2

Helse miljø og sikkerhet

  • Tempo bemanning har alltid ansattes sikkerhet som førsteprioritet
  • Vi er effektive, løsningsorienterte og miljøfokuserte i vårt arbeid.
  • Alle ansatte i Tempo Bemanning skal være forbilder for god HMS.
  • Tempo Bemanning har nulltoleranse i forhold til bruk av rusmidler på arbeidsplassen.
  • Tempo Bemanning arbeider for trivsel på arbeidsplassen og null skader og uhell.
  • Alle våre innleiebedrifter har et verneombud som kan kontaktes. Du kan selvfølgelig også ta kontakt med din konsulent i Tempo Bemanning vedr. spørsmål om HMS.